top of page
IMG_0632.JPG

EVENT TRANSFER MANAGEMENT

We hebben zonder twijfel de juiste transferoplossingen voor uw event en gaan graag met u in overleg. We toetsen uw wensen en koppelen die aan een realistisch event transfer plan.

Op de dag van uw event zorgen we voor de juiste vervoermiddelen (van auto’s tot en met luxe autocars), professionele en ervaren chauffeurs en volgen de volledige logistiek voor u op. Hiervoor komt onze verantwoordelijke ter plaatse.

Meer bekijken? Klik hier!

image00011.jpeg

TRANSFER & 

AIRPORT

Op relaxte wijze op zakenreis of vakantie! Van uw bedrijf of privéadres naar één van de luchthavens of treinstations in ons land of omliggende landen? Geen enkel probleem! Maak komaf met de stress rond het vinden van een parkeerplaats aan exuberante prijzen. U wordt zo dicht mogelijk bij de ingang van vertrek- of aankomsthal gebracht of opgehaald…

Klik hier voor een overzicht van de luchthavens en treinstations.

IMG_4431.jpeg

SHUTTLES

Shuttle service is onze specialiteit.

We zorgen ervoor dat alle wagens binnen eenzelfde format passen (bijvoorbeeld allemaal Mercedes wagens of busjes in één kleur), waardoor uniformiteit gewaarborgd is.

 

Indien gewenst kunnen magneetborden aangemaakt worden met logo en/of naam van het event (aan meerkost).

Ook voor grote groepen hebben we oplossingen dankzij onze vaste partnerschappen met luxe autocarbedrijven.

 

We zorgen voor de volledig opvolging van A tot Z, van eerste kennismakingsgesprek over verkenning van de locatie t.e.m. de logistiek en planning.

(Zie ook Event transfer management).

Meer bekijken? Klik hier!

12227203_1671086049797351_19221569470222

HUWELIJK

Een dag om nooit te vergeten! We luisteren naar uw dromen en wensen en toetsen die aan de realiteit. We dragen zorg voor keurige wagens met of zonder versiering of aankleding binnen een afgesproken thema. Indien gewenst kunnen we een ceremoniemeester of

speciale rijtuigen (zoals old-timers of koetsen) aanbieden. Bij grote groepen hebben we partnerschappen met luxe-autocarbedrijven.

Voorbeelden & ideeën? Klik hier!

begrafenis 3.jpg

BEGRAFENIS

Bij deze droevige gebeurtenis staat Limo Saelens Group garant voor een ingetogen opvang waarbij sereniteit gewaarborgd is. Ook hier dragen we er zorg voor dat onze zwarte wagens netjes zijn en onze chauffeurs aangepaste kledij dragen.

De afgevaardigde van Limo Saelens Group zorgt voor de organisatie/logistiek en begeleiding op maat van uw wensen.

bottom of page